fredag 29. mai 2009

Testing, testing

Kommer ikke med på lista over nye innleggblogger. Mulig jeg er svartelista, så ufin jeg var på Hagepraten for noen dager side. Ha-ha!!

torsdag 28. mai 2009

Fritillaria camschatcensis


Jammen var det ikke en blomst som åpnet seg i dag! Den har jeg muligens sådd selv. Jeg skriver muligens, for du finner ikke maken til system noe sted - hodet mitt er et mysterium. Det var to blomster på planten, men en knakk i vinden/fingrene mine.
Ingen fulltreffer av et bilde; det blåser. I helgen er det meldt mellom 1, 1 og 2, 5 m/s. Men, varmt!


Litt senere har Solfrid klart å rive av den andre blomsten. Måtte flytte den til egnet plass. Kløne som jeg er, hadde jeg tre ting i samme hånd. Lærer man noen gang?

fredag 22. mai 2009

Røsslyng; tvillingsjel?

Da mener jeg som gode husarbeidsmennesker. I en alder av 44 (snart) så kommer jeg vel ikke lenger i utviklingen av gode egenskaper hva gjelder rydding, vaske skap, stryke, vaske vinduer - you name it. De er absolutt ikke tilstede. Sorry. (En smule ADHD har jeg gitt meg selv. Medisinen er frø..) Nok selvsentrering. Røsslyng har gitt meg en utmerkelse. Takker og bukker. Nå skrives det lite om dagen; jobber 100% en periode.



The rules are as follows for the nominees:
1. Copy the award to your site.
2. Link to the person from whom you received the award.
3. Nominate 8 other bloggers.
4. Link to those on your blog.
5. Leave a message on the blogs you nominated.

De åtte må jeg ta i morgen. Presserende husvask på tapeten. (Særlig...)
(Ei bok tror jeg heller vi sier og et helt hus helt for seg selv. Deilig.)

Pakken strømmer forresten på. Zimtrade (kun 3 planter, dyyrt), Jensen (ikke dyrt, fiine planter) og Dragland (også fiint). Eg må grava i helga.

mandag 18. mai 2009

Lenke til Moseplassen og utlodning



Rett og slett for å prøve og vinne - skriver jeg noen ord. Har ikke tid til å blogge, egentlig. I dag har jeg vært såå sjuk, er det ikke typisk? Føler meg en smule bedre, så det blir jobb i morgen. Elsker jobben min, så det å være borte er ikke gøy:(

Lenke til Moseplassen.


Må ha med bilde av årets første Geraniumblomstring. G. phaeum #2 - Jensen 2008.

torsdag 7. mai 2009

Anemone nemorosa 'Kath Dryden'

Er det nærmeste jeg klarer å komme riktig navn - denne flotte, fylte hvitveisen fikk jeg av en kollega i dag. Er jeg ikke heldig? Hun visste ikke noe navn, kun at hun hade kjøpt den fordi den var så fin. Det er noen år tilbake, den sprer seg jevnt og trutt. Nå må bare jeg klare å finne en god vokseplass, man er jo livredd for å ta livet av planta før man i det hele tatt har fått den i jorda. Navnet fant jeg hos Pacific Bulb Society, det er en side jeg stadig vekk kommer tilbake til. Der finner man masse matnyttig og lekre bilder. Bildet mitt er fra kjøkkenbordet, den henger litt etter turen hjem, som foregikk i sekk. Og, innom tannlegen var den også. Nå er jeg ferdig for en stund. Knekt tann og rotfylling, det koster.

Gladnyhet! Eldstemann har begynt i lære på kirkegården. Han storkoser seg, klipper gress, graver opp nye graver og kjører traktor. Alt har skjedd så fort, møte på tirsdag med Fasvo, i går var han i full jobb! Han teller dollar og skal opprette egen bankkonto; med bankkort. Det er viktig;D Endelig fant han noe som han trives med. Kirkegården er nærmeste nabo, så han er der på under et minutt. Dette er gøy! Eller; det er en suksess, mamma - som han sa i går.


Posted by Picasa