fredag 22. mai 2009

Røsslyng; tvillingsjel?

Da mener jeg som gode husarbeidsmennesker. I en alder av 44 (snart) så kommer jeg vel ikke lenger i utviklingen av gode egenskaper hva gjelder rydding, vaske skap, stryke, vaske vinduer - you name it. De er absolutt ikke tilstede. Sorry. (En smule ADHD har jeg gitt meg selv. Medisinen er frø..) Nok selvsentrering. Røsslyng har gitt meg en utmerkelse. Takker og bukker. Nå skrives det lite om dagen; jobber 100% en periode.The rules are as follows for the nominees:
1. Copy the award to your site.
2. Link to the person from whom you received the award.
3. Nominate 8 other bloggers.
4. Link to those on your blog.
5. Leave a message on the blogs you nominated.

De åtte må jeg ta i morgen. Presserende husvask på tapeten. (Særlig...)
(Ei bok tror jeg heller vi sier og et helt hus helt for seg selv. Deilig.)

Pakken strømmer forresten på. Zimtrade (kun 3 planter, dyyrt), Jensen (ikke dyrt, fiine planter) og Dragland (også fiint). Eg må grava i helga.

6 kommentarer:

Linecas have sa...

Husarbeide.. hva skal en med det?
Noen lever for å ha perfekte hjem å vise frem, jeg foretrekker å leve for å leve og så får kaniner sand og gudene vet alt anna komme i en eller annen neste rekke.
Du er hjertlig velkommen på kaffe når som helst. Du føler deg nok hjemme. =D

Røsslyng sa...

Husarbeid er sløsing med tid!
Det kommer til et visst punkt så kan det ikke bli verre... jeg pøver å prioritere klesvask og oppvask og så får det heller bli litt skippertak på resten sånn ca hvert skuddår
Nei, det er så mye annet i livet som er viktigere enn å fly rundt med vaskefillen og ikke minst gøyere, man skal jo trives litt også i den harde hverdagen ;)
Jeg ser på meg selv som et miljøvennlig menneske som ikke slepper ut såpevann i avløpet i tide og utide og immunforsvaret blir sterkt som pokker av jord og skitt og alle hybelkaninene som fyker rundt og holder oss med selskap *ler*
Kos deg med plantingen av nyervervelsene og ha en fabelaktig helg! :)

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk

Anonym sa...

I inclination not approve on it. I assume nice post. Particularly the title attracted me to read the intact story.

Anonym sa...

Genial brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon