søndag 22. mars 2009

Alllium scorodoprasum - Bendelløk

Hadde jeg visst fått bulbiller av. Det hadde jeg glemt. Nå er de kommet i jorda og følgende lenke forteller meg mye om løken. Bendelløk.
Ellers er huset fullt av potter i ymse utgaver. Mannen har ikke ytret noe ennu, men jeg tror det er like før. Et par uker til nå, så kan drivhuset brukes. Det gleder jeg meg til. I går så jeg lungeurt i blomst. Den står helt inne ved husveggen og koser seg i varmen. Snøen har smeltet fort og det er ikke mange dagene før den er borte.
Såing på papir går så det suser, dette er gøy!

Nå er det snart mandag igjen. Ukene flyr avgårde. Jeg har lovt meg selv å begynne tidlig med husvask og maling ute. Vinduer må byttes, det er råte i en karm. Ja, ja - den tid, den sorg.

4 kommentarer:

Bjørg 47 sa...

Husvask, sa du ?? Jeg har utsatt den til etter 1 april (les:etter påske) Da er jeg AFP'er med såååååå mye tid !!!!!!

Merethe sa...

SÅ snøen er snart borte hos deg. Her ligger den i hauger og lass. Men gårdsplassen og beddet i sørveggen er bare...er da noe :)
Husvask...det er også noe. Ha en flott uke.

RandiF sa...

Spennende den løken.

solfrid sa...

Her svinner snøen sakte, men sikkert. Tele i bakken ennu, men det går fort nå. *jump*
Husvasken skal skje ute, huset er fullt av svartsopp, det kommer hvert år. Inne går live sin skjeve gang, vi er ikke noe særlig til husmor/husfar noen av oss. Genet er ikke oppfunnet i det bingenske hjem ;D Bendelløken skal visst spre seg godt, men hva skal den brukes til? Hm.