onsdag 15. april 2009

Vindruene mine

I fjor fikk jeg vindruestiklinger av Blåbærhagen.

I dag så jeg liv og små, rødrosa skudd!

6 kommentarer:

Elisa sa...

Så bra! Håpar dei veks seg store og fine og at det blir druer på dei ein gong i framtida...

Marit sa...

Så spennende da! Jeg kjøpte tre druer i fjor, men her er det alt for tidlig å si om de har klart seg. Kanskje vi skal bli vinbønder, Solfrid? ;-)

solfrid sa...

Jeg ble så glad da jeg så det :D De har stått i pallekarm og har hatt god drenering. Vinbønder hadde vært noe. Det er ikke langt til nærmeste vinbonde; Hvaler. De har en klimasone bedre enn meg.

Marit sa...

Mine står i en sørvegg med god drenering. I -07 plantet jeg to hvor den ene døde. Så i fjor måtte jeg prøve igjen med samme sort, så jeg er kjempespent. Hvaler ja, der er det sikkert fint å dyrke druer.
Jeg har kjøpt mine drueplanter hos Rusvik i Asker. De skal egentlig være herdig her. Har også en i drivhuset som heter 'Merlot'. Jeg elsker merlotdruer, for de har lite garvesyre-ikke vondt i hodet dager derpå... ;-)

Merethe sa...

Så spennende med vindruer. Jeg hadde drueranke i vinterhagen der jeg bodde før. Små søte druer fikk jeg. Her er det vel for kaldt om vinteren til at det går...

solfrid sa...

Det skal vel gå, hvis jeg finner en lun plass. Eller, skaper en lun plass. Det er såå deilig at det er liv - vinteren har vært kald.
Har ikke peiling på druer og forskjellen. Vin har jeg enda mindre peiling på - det skal være hvitt, og ikke for surt(tørt?).