tirsdag 13. januar 2009

Awarder fra hele Norges land

Jeg har fått utmerkelse av Heidis hageverden og Livet på Småbruket . *Klem til dere begge!*

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres". Takk, Heidi og Merethe =D

Må tenke ut 8 nye. Da må jeg være våken og opplagt, nuh er sengen nær forestående.


elleas verden og Ritas lett kaotiske hageliv har gitt meg denne. Takk, jenter! *stor klem til dere også!* Sammen er vi kaos=D Eller noe sånt.


Regler for denne awarden er:
1. Vinneren kan kopiere denne logogen til hans/hennes side.
2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra.
3. Nominer minst 7 andre blogger.
4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din.
5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte.
Her må jeg også være våken. Det må bli til onsdag.
Takk til alle - det er så mange hyggelige mennesker på nettet! Love you all!Her er bilde av hva frøene fra Rita skal bli: Begonia picta. Gleder meg!

3 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Og i en kommentar på papirene som fulgte med frøene står det: "If correct, pink fls, blotched purple or variegated irregularly toothed lvs, chady banks, 2400m"

Og videre: "Begonia picta - previous collections have germinated readily, perhaps best on shady kitchen windowsill or conservatory"

Lykke til med sådden :)

hajal. sa...

For ein spennande Begonia då Solfrid, du kan tom. bruke blada som pickles. Sikkert ganske hardfør og sidan den veks i 2400 moh i Himalaya.
Lukke til!

solfrid sa...

De bladene høres veldig ut som en plante jeg vil ha, Rita. Spennende er det med frø man ikke hetl med 100% sikkerhet hva blir:o)

Leste det, Hajal. Blir vintrene mildere nå, er mulighetene for overvintring store. Tørt og tildekket må kunne prøves med et par planter.