onsdag 21. januar 2009

Treig?

Not. Julegardiner er nede. Nye, fiine og limegrønne fra KID til 50,- per fag henger nuh oppe. Billig, billig. Og, innmari vårlig på kjøkkenet. Det står 30 kopper med lilje- og irisfrø i vann på samme sted. Ånden kom dalende ned i går. 30 til venter på vann. Får huske å hente potter i bua før mørket kommer. Jag är på gång.

Lukker jeg øynene enda lenger og, enda hardere - da er februar her! No doubt."Pink Diamond" Tulips & Blue Echevaria . Dååån...

Bildet er lånt fra Pittsburgh.about.com

15 kommentarer:

nefertiti sa...

Et FANTASTISK bilde. Takk!!

Sine sa...

Ja, dette var et riktig dånebilde. Fy flate så lekkert!

Og så koselig det høres ut med ubetinget vår på kjøkkenet hos deg. Snart februar, snart mars...

Og så er vi der!

Marit sa...

Sånne bilder er bare laget for å friste folk til å kjøpe tulipanløk ;-) Utrolig flott farge på de tulipanene. Jeg elsker sånne sukkertøyfarger, så når jeg ser sånne bilder så dåner jeg nesten her jeg sitter. Lykke til med alle frøene. Her er jeg også i gang med frø. Må jo det, for det hører med til årstiden.

RandiF sa...

Ugh....noe så lekkert....

Rita Hogefeld sa...

F... så flittig du er da! Her henger julegardinene på kjøkkenet, og der henger de godt. Det er lenge til påske enda......

Billige fag på Kids altså? Hmmm.....

Flott sommerlig bilde :)

Røsslyng sa...

Dæven for noen lekre greier som vokser inni tulipanhavet! Er sånt noe å få fatt i for vanlige folk?

Trodde jeg var treg jeg som ikke fikk ned dørkransen og adventskalenderen før søndag *flau latter*... men det måtte utallige oppfordringer til fra en flau fjortis som mente vi var de eneste som fortsatt hadde julefjas fremme.

Lykke til med alle bløtlagte frø!

Berit sa...

Lækkert bildeav tulipanhav m. godt følge, sukk!
Hos meg henger dørkransen oppe fortsatt. Ledningen til utadørs lyslenke har frosset fast i bakken (men jeg har da tatt ut kontakten!) I går fant jeg en gjenglemt nisse i en krok, og så har jeg ikke kompostert pepperkakehuset enda.

Maiblomst sa...

Her henger og dørkransen, og berre ventar på at eg skal ta den ned! Tulipandraumane får fart av det bilete der. :-D Eg smiler kvar gong eg går forbi krokusspirene, og gledar meg til vår.......

Anonym sa...

Nydelig! Åh, de derre innimellom tulipanene er bare to die for.
Jeg kjøpte nye gardiner til kjøkkenet i går, jeg også. Kid. 100 pr.fag her hos meg.
Jeg har derimot ikke sådd eller lagt i bløt noe som helst.
Måtte det spire!

Anonym sa...

Nydelig! Åh, de derre innimellom tulipanene er bare to die for.
Jeg kjøpte nye gardiner til kjøkkenet i går, jeg også. Kid. 100 pr.fag her hos meg.
Jeg har derimot ikke sådd eller lagt i bløt noe som helst.
Måtte det spire!

heidi sa...

For et lekkert bilde! Blir sjuk av lengsel etter sol sommer og BLOMSTER! ;D

Ellen Walnum sa...

For et fantastisk bilde! Nå lengter jeg enda mer etter vår, dvs nå blir jeg enda flinkere til å si til meg selv at det er vår nå!! Jeg lukker øynene på vei ut i drivhuset og klarer å overbevise meg selv om at det er vår, og da blir jeg så deilig lykkelig.

Lykke til med frø. Frø er gøy!

solfrid sa...

Ja, var ikke det bildet helt herlig? Sukkertøyfarger er også noe jeg liker, Marit. Håper mine rosa ikke råtner i denne rare vinteren. Har god drenering, men man vet aldri.

Altså; dette er meget uvanlig og meget tidlig for meg å ta ned julen. I fjor kom den på loftet til 17. mai. Ugh. Ting tar tid.

Så, ingen dårlig samvittighet for noen. Slapp off.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Dette var da et riktig dånebilde! Hos meg henger en julegardin oppe enda. Den må nok til pers i morgen tidlig. Og heldig er du Sine, om våren kommer i mars - april. Her er jeg redd vi må vente til uti mai et stykke, men glede seg kan en jo lell :)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人