fredag 30. januar 2009

Der sto det
8 potter med Begonia rex stod og lyste i mot meg. Fire dager i uka går jeg forbi etter jobb; titter nysgjerrig inn hver gang. I dag stod det noe nytt der! Aha! Jeg iler inn, utstøter noen rare lyder og spør om prisen? Nei, de er så nye at de ikke har fått på den enda. OK; jeg legger ut om sommer, potter og blader. Omskrevet blir det fine i potter på sommeren og blader som gir nye småplanter. Jenta nikker og skjønner ingenting. Jovelveil, vi kjøper okkesom halvparten av de åtte, da har vi øket vår samling med fire nye sorter. De er kjempefine!
Nytt på nytt i farta!


Side med masse Begoniainfo.


7 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Hvor kan man få tak i slike herligheter tro? Jeg har lært noe nytt.....rexer er tingen!

Marit sa...

Jeg får sånne flashback fra min barndom når jegs er disse rexene. Min bestemor og siden min tante hadde kjempeeksemplarer av disse. Jeg synes de er fine, men har så langt styrt unna de. jeg har ikke plass, for jeg har for mange clivia...
De har utrolig flotte mønstre da, så jeg skjønner godt at du har falt for de.

Anne på Moseplassen sa...

så flotte da!
Mannen og jeg "oppdaget" begonia rex for noen år siden på plantasjen, de hadde ett bordt fyllt med de mest fantastiske bladplantene jeg har sett. Siden har jeg fulgt med på alt som er å få,(med øynene vel og merke, viljestyrke..) men har for tiden ingen i huset sjøl. Men når vi kommer i orden her så blir det definitivt!

Silja sa...

De var kjempelekre! Et skikkeliog scoop!
Jeg må øke beholdningen litt før det skal plantes krukker i sommer vet jeg.

Wenche sa...

Kjempeflott bladverk på de rex'ene. Har vært på jakt etter frø uten å finne det, men de må kanskje stiklingsformeres?

Tror jeg må sjekke om det lar seg gjøre å finne dem her i Oslo også. Eller kanskje du er klar til å bytte bort/selge noen stiklinger etterhvert utover våren?

Vivishagerom sa...

Konklusjonen her må være at det lønner seg å være en titter. Ikke gi opp om det ikke skulle være noe å titte på. Fortsett og titt. Kjempe flotte. Ha en fin lørdag.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲