søndag 1. februar 2009

Man skulle jo tro at man skulle ha gjort noe fornuftig


Men, ikke denne damen.
Ikke gikk jeg en laaang tur. Ikke lagde jeg Alt Godts mat. Ikke fikk jeg malt taket hos Trampe.
Det har jeg allerede glemt.
Bakte pizzaboller. Stein dro allikevel og kjøpte fast-foood; Asiatisk =D Snurrene blir frokost og lunch for alle i morgen.
Hadde glemt å avbestille En plass i solen av Liza Marklund - den tar jeg med meg på senga. Gidder ikke å returnere den. Lettleste greier, det passer meg utmerket i dag.
Fikk sådd en Primula og en Dianthus. Vasket vinduskarmen og hengt opp potter i vinduet - for å gjøre plassen klar for småplanter. Jeg har ikke planterom, men det funker bra for det.
Ny uke, nye bekymringer.Har søkt 2 året for Trampe på videregående, kan ikke si at mulighetene er fantastisk mange :o// Byråkratiet lenge leve...Må huske å ta opp nye Beck-episoder.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man skal holde hviledagen mer eller mindre hellig! Viktig å notere seg.

Jeg var et øyeblikk imponert over iveren - male taket til Trampe - aller Tramper jeg vet om er kaniner... og jeg tenkte; Legger vi lista LITT høyt her..., men så leser man videre og ser at Trampe er en av avleggerne - det forklarer saken.

Anonym sa...

koffor, koffor, koffor - blir jeg anonym! Jeg er Mona og står for det, men har litt blogg-kommentar-trøbbel med navnet mitt. Irriterende

Klem MonaO

Herdis sa...

Gjennomført ufornuftig søndag her og. Mannen har laga middag, og eg har klipt og skreve på mange staudemerkeskilt av svart persienne.... Ha ei fin veke:-)

Ellen Walnum sa...

Ja skulle man nå egentlig det da?

Det er den tiden ja.......søknad til VK1. Jeg synes det er godt å være ferdig med hele greia jeg!

Anonym sa...

:D Du er tilgitt!

ASSA sa...

Om mulighetene ikke er så mange, så håper jeg det er noe han ønsker seg videre på, og at han har/får en klasse han trives i. Lykke til!

solfrid sa...

Trampe er stor, så det henviser ikke til tenner eller ører - men, at han tramper noe så voldsomt.

Assa, har jeg takket for awarden? Det håper jeg. Hvis ikke; beklager :o)

Det går fort i svingene her i gården til tider=D

Ufornuftig, Herdis. Det er såå deilig.

Amen