onsdag 22. oktober 2008

Oj, oj, oj - onsdag allerede?

Gårsdagen bragte ikke mye til gards, unntatt en aldeles deilig runde med Trivial Pursuit, versjon barn - slik at Sigurd minstemann på 9 kunne vinne. Vi lå rundt bordet og holdt på å tisse på oss alle mann. Har ikke ledd såå mye på år og dag. Hvorfor lage et spill som har spørsmål som selv en 9-åring synes er helt teite? Undervurdering av av den oppvoksende generasjon kalles det. For eksempel: Hvor putter man et stetoskop? Under armen, i nesa eller i ørene?

Har man bruk for litt massasje kan man alltids kombinere det med en tur til Israel og Rødehavet. Jeg hater slanger. Muligens dette kunne kurert fobien? Nei, tror ikke det nei.

I dag har jeg lovt meg selv å være en orgie i aktivitet. Merker en smerte i ryggen som tilsier for my stillesitting.


Sola skinner!

3 kommentarer:

Sine sa...

Gårsdagen hørtes herlig ut. Gode gamle TP, hadde nesten glemt det nå. Jeg har aldri prøvd barneversjonen, men hvis den framkaller slike latterbølger, kan den definitivt være vel verdt investeringen her til hus. Det kan aldri bli for mye latter!

Ellen Walnum sa...

TP er en fin ting - både i barne- og voksen utgaven. Vi har hatt en årelang tradisjon, der en del familier har samlet seg på 1. juledag for å spille TP. Først var det barneversjonen, men etterhvert som barna vokste ble det voksenversjonen. Dette fremkaller alltid mye god latter:-)

Jeg fikk forøvrig kurert min slangefobi da jeg "møtte" en slange i virkeligheten mens vi var på Sri Lanka, men dette hadde definitivt ikke vært noe for meg!

Takk igjen for frø!:-)

Anonym sa...

Uæææææ!!! Det hadde garantert blitt en skikkelig løpetur. Slanger noe av det verste jeg vet.