tirsdag 4. november 2008

Smugling av pelliser (!!)

Toppoppslag i dagens lokalavis var smugling av Pelargonia, samt urteplanter. Nærmere bestemt 57 stykk potteplanter. Nå husker jeg ikke i farten hvor mange potteplanter vi kan ha med inn i landet uten sunnhetsertifikat, men at avisen har toppet nettutgaven med denne nyheten er for meg en gåte.

For mange er det også ubegripelig at man i det hele gidder å smugle pellizzzzzer, eller hva Hilde?


Koz og klemz fra Zolfrid

7 kommentarer:

Anonym sa...

5 stk pellizer kan tas med lovlig, uten sertifikat. Såfremt du lover på tro å ære at de aldri skal i hagejord. Eller at du slenger pottejorda i komposten. :-P
Pellizkvoten kunne godt ha vært på 0, synes jeg da. Selv om jeg må innrømme at jeg har syndet i år - med å eie hele tre pellizer.

Berit sa...

Ikke akkurat noe å gjøre seg til kjeltring for(lol)! Jeg kan ikke smugle noe som helst, er fra naturen utstyrt med rød blinkende varsellampe om jeg prøver.
(Skjønt jeg smugla visst noen småplanter i fjor vår fra Danmark. Lot som jeg sov ved Svinesund. Det gikk bra)

Ellen Walnum sa...

Det må vel kanskje bety at alle vi på hagegalforumet bør betraktes som potensielle kriminelle. De burde virkelig bruke penger på å overvåke forumet vårt! Det måtte jo være vel anvendte penger.

og.....rødme, rødme. Jeg liker pelliser jeg......

hildeG sa...

Har bare en ting å si, jeg: Det var ikke meg (hihihi)

hildeG sa...

Forresten, ikke rart de ble tatt, tollerne lukta nok lunta - pelliz ztinkz

moahahaha

Britt Åse sa...

PØH!, Hilde.

Artig hovedoppzlag. Er det ellerz blitt fred i verden?

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Apropo smugling: I Norsk Hagetiende for noen år siden var det bilde av to menn som ble stoppet i tollen med et lass med smuglergods. Mennene på tegningen lignet veldig på to herremenner her på forumet. Og hadde vi ikke visst bedre, kunne vi trodd at det virkelig var Magnar og Ståle :-D