lørdag 13. september 2008

Lørdagskveld og helt alene med seg selv, bare nesten

Man kunne sikkert ha snudd seg rundt og funnet på noe, vært sosial, vasket do, begynte å rive skapene på Trampes rom - men, her ligger man altså; på en sofa fra IKEA. Huset er for lite, rommene er for små, det er rotete, det er møkkete - påstanden om støv på hjernen er herved knust. Kan påstander knuse? Mja. Ikke, det nei. OK. Det er lørdag og man tilbringer den sammen med yngste sønn. Fredagskvelden, ble som så mange andre fredagskvelder, tilbragt på sofaen. Hum; det ble begått fysisk aktivitet før man dumpet ned i den berømte. Man lever et liv med en jobb som medfører mye sosial kontakt med kunder, men livet isoleres hjemme. Selvvalgt, intet skrik her. Jeg vil ha hjernen alene. Viktig, viktig. Bøkene mine, mine få, men gode venner er der, bestandig. Og, gjemt, men ikke glemt; FRØPUSHERE PÅ NETT. Du finner ikke lykkeligere kvinne, det strømmer gjennom kroppen.
Derfor ligger man her nå, og venter på en side som skal si; kjøp, kjøp!! Oppvasken venter, gidder ikke rydde. Det er møkkete tøy; ja, det går ikke sin vei? He? Det går TIL-B/G på HD-TV (gidameg), gidder ikke bytte kanal - Sigurd skrudde på, men gikk? TV, skal man kaste den ut? Nei, man er for glad i sine trasheserier til å klare det...
Tankene er noen ganger her. Ja, tenk det. Slik ville man ha levd.
Ah, nei tilbake til sofaen. Det blir nok aldri slik. Noen ville vel kanskje si; hun har blitt gal. Muligens, muligens. Men, det er man vel allerede. Ikke sant? Frø? Man kan bli gal av mindre. I dag har hjernen har jobba på skrå.

Noe smaskens har damen unnet seg; hjerteskjell, blåskjell og kamskjell. Godis. Så skal man kanskje finne noe smågott hos Diane? I morgen skal man plante, helt sikkert. Sola skal skinne og himmelen skal være blå.

Eplekake skal vi også ha. Med epler fra vårt eget tre. Plantet 2006 og i år klarer det nesten ikke å stå oppreist. Katja bærer 22 epler på tre greiner i år.

Nå er det søren i meg fotball igjen. Barcelona-Racing et eller annet. God lørdag!

Bak en kake eller les en bok.

Må bare få dele med meg hva en ung kollega uttalte i dag; hun trodde Rajo Piiroja var polsk snekker. Så hypa FFK er i Fredrikstad, er det nesten litt mystisk at hun ikke har kobla ham til fussball. Er fast innom på arbeidsplassen og er alltid høflig, aldri sur, snakker sånn passe nuddelig norsk og spiser feil mat. He-he. Men, polsk snekker? Han der da fra Estland. Ellinor, da.

6 kommentarer:

Villrose sa...

Sofaligging er kraftig undervurdert :-)

Anonym sa...

Det er lov å være frivillig sosialt utmeldt, så det så!
Sofa og tv er fine greier en lørdagskveld.

Vivishagerom sa...

Skjønner ikke hvorfor man alltid skal gjøre husarbeid når man er alene ? Støvsuge og vaske kan man gjøre hele tiden ellers. Kos deg på sofa'n du.

Soleien sa...

Enig med de andre her at lørdagskvelden er til for avslapping, med good samvittighet!

Anonym sa...

Strekk deg godt ut, og kooos deg!
Klem :-)

Kirsten sa...

Kjære vene :O
Det innlegget der virket veeeldig kjent.....minus Frøshoppinga...;)
Håper helga di var fin !